Advertentienummer: V1948

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Groepen/ Anderstaligen
Overige
Waar:
Valkenswaard
Dommelen
Borkel en Schaft
Overige
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:

Dit vrijwilligerswerk kan doorgaan in coronatijd. Omdat er twee mensen samen in de bus rijden, dienen zij een mondkapje te dragen. Op de locatie van de Boodschappenmand worden alle Coronamaatregelen in acht genomen.

_____________________________________________________________________

De Boodschappenmand zoekt chauffeurs en een bijrijder op oproepbasis voor het vervoeren van etenswaren. Wij zoeken ervaren chauffeurs en een bijrijder die met een bestelbus (klein rijbewijs) één maal per week naar Eindhoven  naar het distributiecentrum kunnen rijden, om de voorraad voedsel op te halen en naar Valkenswaard terug te brengen.
Je begint je rit om 8.30u en je werkt tot 13.00u. 
Op de donderdag zijn we dringend op zoek naar een bijrijder.

Daarnaast worden de chauffeurs gevraagd om tussendoor op oproepbasis bereid te zijn om te rijden. Deze dagen zijn op woensdag en donderdag. De tijden op oproepbasis zijn tussen 10.00 en 14.00 uur.

De Boodschappenmand verstrekt voedsel aan diegenen die tijdelijk een netto-besteedbaar inkomen hebben onder vastgestelde normen. Het voedsel dat gratis door producenten, winkels en particulieren ter beschikking wordt gesteld, heeft de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet bereikt en wordt eerlijk verdeeld onder mensen die er “recht” op hebben.

Heb je interesse en wil je telefonisch contact opnemen? Dan is de Boodschappenmand op woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00u en 13.00u.

 

 

 

 

Tegenprestatie

De Boodschappenmand is een gezellige club vrijwilligers. Je wordt er goed ingewerkt en er is aandacht voor iedereen.