Advertentienummer: V1935

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Organiseren/ Coördineren
Voor wie:
Non-Profit organisaties
Waar:
Valkenswaard
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:
Deze vrijwilligersvacature kan in Coronatijd helaas niet ingevuld worden. Zodra dat binnen de coronamaatregelen weer kan, willen we zo snel mogelijk starten. Bij interesse kan een kennismakingsgesprek digitaal plaatsvinden of op afspraak in het museum (op afstand). Verder gelden alle regels van het RIVM: bij klachten bij jezelf of je gezinsleden thuis blijven, handen wassen enz.


Zoek je meer dan zomaar werk als vrijwilliger? Kom bij ons werken als vrijwilliger in een uitdagende en inspirerende omgeving. Wij zoeken horecamedewerkers in de foyer om groepen te ontvangen in een prettige en informele werksfeer.

Het is een op afroepbasis optreden als horecamedewerker in de foyer om ons groepsbezoek te ontvangen. Als gastheer of gastvrouw speel je een belangrijke rol bij het creëren van een fijne sfeer voor onze gasten. Je voorziet hen van bijvoorbeeld koffie/thee/fris en vlaai. Eventueel ook meehelpen tijdens lunches en recepties. Deze taken worden zowel alleen als samen met een andere vrijwilliger/-ster uitgevoerd. U gaat deel uitmaken van een gezellig foyerteam. Uiteraard wordt u uitgebreid ingewerkt en de werktijden zijn altijd in overleg en volgens planning. 

 

Tegenprestatie

We bieden je een vrijwilligersovereenkomst, (indien van toepassing) een reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering.

Verder wordt je uitgenodigd voor al onze openingen, hebben we 1 x per jaar een vrijwilligersdag en nieuwjaarsreceptie.